Oznámenie o zverejnení Oznámenia o zmene navrhovanej činnosti Zberný dvor mesta Krásno nad Kysucou - doplnenie odpadov do súhlasu

Mesto Krásno nad Kysucou podľa  §  29  ods.  8  zákona  č.  24/2006  Z.  z.  o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov dňom 29.3.2022  informuje verejnosť o doručenom oznámení o zmene navrhovanej činnosti: „Zberný dvor mesta Krásno nad Kysucou – doplnenie odpadov do súhlasu“ a začatí správneho  konania  vo veci zisťovacieho konania o posudzovaní vplyvov zmeny navrhovanej činnosti na životné prostredie doručením oznámenia o zmene navrhovanej činnosti navrhovateľa Mesto Krásno nad Kysucou, 1. mája 1255, 023 02  Krásno nad Kysucou,  IČO: 00314072.

Oznámenie  o zmene navrhovanej činnosti je zverejnené aj na webovom sídle Ministerstva životného prostredia SR:
https://www.enviroportal.sk/sk/eia/detail/zberny-dvor-mesta-krasno-nad-kysucou-doplnenie-odpadov-do-suhlasu

Verejnosti  je  zámer  sprístupnený  na  Okresnom úrade Čadca, odbore starostlivosti o životné prostredie, Palárikova 91, 022 01 Čadca. Po dobu zverejnenia je možné do rozhodnutia nahliadnuť, robiť si z neho odpisy, výpisy alebo na vlastné náklady zhotoviť kópie.   

Verejnosť môže doručiť príslušnému orgánu písomné stanovisko k oznámeniu o zmene navrhovanej činnosti v lehote do 10 pracovných dní odo dňa zverejnenia na adresu:

- Okresný úrad Čadca, odbor starostlivosti o životné prostredie, Palárikova 91, 022 01 Čadca  

Písomné stanovisko sa považuje za doručené, aj keď bolo v určenej lehote doručené dotknutej obci.

Ing. Jozef Grapa
primátor mesta

Prílohy na stiahnutie