Stiahnite si Krásno nad Kysucou do svojho mobilu!

Mesto Krásno nad Kysucou urobilo ďalší krok k otvorenosti a informovanosti občanov v meste spustením aplikácie Krásno nad Kysucou, ktorá je pre všetkých obyvateľov zdarma. Vďaka tejto aplikácií budete mať informácie o novinkách, aktivitách a podujatiach vždy po ruke.

„Mesto Krásno nad Kysucou sa neustále prispôsobujeme súčasným moderným trendom a snaží sa zavádzať Smart City riešenia, ktoré zjednodušujú chod mesta a znižujú náklady.  Mestská mobilná aplikácia Krásno nad Kysucou prezentuje atraktívnou formou dôležité  informácie pre občana a formou bleskových správ informuje o výpadkoch prúdu, vody či  plynu, organizovaných športových a kultúrnych akciách. Aplikácia združuje všetky doterajšie komunikačné prostriedky, ktoré mesto používalo v komunikácii s občanmi.  Občania tak na jednom mieste nájdu webovú stránku, sociálne siete, noviny či SMS  správy“,  hovorí primátor mesta Ing. Jozef Grapa.

Aplikácia je zdarma a je dostupná pre operačné systémy iOS a Android. Aplikáciu stačí  len vyhľadať v Google Play alebo Apple Store pod názvom Krásno nad Kysucou a pohodlne si ju stiahnuť do mobilného zariadenia. Inštalácia aplikácie je veľmi rýchla (aplikácia má iba 3 MB) a jednoduchá, nevyžaduje žiadne prihlasovanie alebo registráciu.

Aplikácia pre telefóny s OS Android: https://play.google.com
Aplikácia pre telefóny s OS iOS: https://apps.apple.com

Vďaka inštalácii vo vašom smartfóne získate prehľad o novinkách v meste a prípadných mimoriadnych situáciách formou notifikácie. V aplikácii nájdete všetky dôležité kontakty a stránkové hodiny na mestský úrad, ako aj iné inštitúcie v meste.  Jednoducho si môžete vyhľadať vlakové, alebo autobusové spoje, či prečítať noviny Krásňan online. V prípade, ak máte čokoľvek na predaj, inzerát môžete bezplatne zverejniť v susedskej burze, ktorá je súčasťou aplikácie.

Hlavné funkcie aplikácie:

  • jednoduché a intuitívne ovládanie aj pre deti a seniorov
  • zasielanie aktuálnych správ priamo na Vaše mobilné zariadenie formou notifikácie
  • identifikácia neprečítaných správ
  • kontakty a otváracie hodiny na samosprávu a iné subjekty v rámci mesta
  • adresy na web a sociálne siete mesta
  • susedský bazár s občianskou inzerciou
  • aktuálne ankety
  • zasielanie podnetov vedeniu mesta
  • kalendár podujatí s meninami
  • mestské noviny Krásňan
  • vyhľadávanie vlakových a autobusových spojov

Aplikácia pre svoj chod vyžaduje pripojenie na internet, no pokiaľ nie ste online, notifikácie o nových správach sa nestratia a budú doručené hneď, ako sa Váš telefón pripojí na WiFi alebo mobilné dáta. Notifikácie a správy majú minimálnu veľkosť, spotreba dát je takmer nulová.

V prípade, že máte problém s inštaláciou aplikácie, môžete nás počas stránkových hodín osobne navštíviť na Mestskom úrade, kde Vám ochotne aplikáciu spojazdníme.

Neváhajte, sťahuje a inštalujte aplikáciu, aby ste ostali neustále v obraze!

Aplikácia Krásno nad Kysucou