V Bohumíne sa konal 55. ročník MVC

Prvý septembrový víkend sa v Bohumíne konal v poradí už 55. ročník MVC mládeže.

Na turnaj pricestovalo aj družstvo z Krásna v zložení René Nekoranec, Miroslav Škrobian, Viktória Madajová, Martin Franek, Karol Špalek a Adam Jesenský.

Súťažilo sa v jednotlivých skupinách mladších a starších žiakov, dorast a junior do 20 rokov. V každej skupine sme mali zastúpenie.

Ako prvý sa predstavili Nekoranec René trh 56 kg, nadhod 56 kg vybojoval 6. miesto. Ďalším účastníkom bol Miroslav Škrobian trh 50 kg, nadhod 61kg podarilo sa umiestniť na peknom 4. mieste 180 sin.b. Z pomedzi dievčat reprezentovala mesto Viktória Madajová trh 36 kg, nadhod 50 kg získala krásne 2. miesto. Martin Franek súťažil za starších žiakov trh 63 kg, nadhod 80 kg jeho výkon stačil na 5. miesto. Karol Špalek sa predstavil za dorast trh 87 kg, nadhod 110 kg, tento výkon stačil na 2. miesto. Posledným pretekárom z Krásna do 20 rokov bol Adam Jesenský trh 105 kg, nadhod 125 kg, obsadil krásne 2. miesto.

Krásno ako družstvo skončilo celkovo na druhom mieste. Po dlhej prestávke je konečne prvá trofej v tomto roku doma. Všetci podali zo seba maximum a padali aj osobné rekordy, za čo patrí obdiv a poďakovanie za skvelú reprezentáciu.

Galéria k článku