Príprava na letnú sezónu v plnom prúde

Slnko čo zdvíha stĺpec teplomera čoraz vyššie a začíname vyhľadávať príjemné ochladenie pre naše telo. Pre detičky sme vlani vybudovali detský vodný svet. Zvyšovaním stĺpca teplomera čoraz viacej občanov nám volá odkedy bude bazén pre deti otvorený.  Preto v týchto týždňoch sme intenzívne pracovali okrem spúšťania fontány i na spustení bazénika pre deti, aj keď sa nezdá, tepelné čerpadlo, ktoré ohrieva vodu v bazéne dáva dostatočný výkon, aby silnejúce slnečné lúče premenilo na teplo a ohrialo vodu v bazéne na príjemných 30 stupňov. Každý deň nám z pôvodných 15 stupňov vyhrieva o 2 až 2,5 stupňa vodu hore, ak bude takéto počasie trvať dlhšie dúfam, že čoskoro budeme môcť deťom urobiť radosť. Okrem areálu detského kúpaliska sme vďaka sponzorovi doplnili i detské ihrisko v tomto areáli.

Aj touto cestou chceme poďakovať  p. Jozefovi Pliaštiakovi z firmy STAFIM SK, s.r.o., ktorá zakúpila a darovala mestu ďalší prvok do detského ihriska. V nedeľu oslávime deň detí s atrakciami na námestí a v ďalších dňoch sa deti môžu zas tešiť na otvorenie vodného areálu a nového prvku na detskom ihrisku pri tomto areáli.

Podľa vyjadrenia primátora mesta Ing. Jozefa Grapu mesto pripravuje i výstavbu ďalších detských ihrísk ako aj viacúčelového ihriska ešte v tomto roku so zámerom vytvoriť vhodné podmienky pre deti a mladé rodiny tak, aby sa im v Krásne dobre žilo a aby tu nachádzali skutočný domov pre život i výchovu tej najmladšej generácie.

Galéria k článku