Teraz ešte lepšia: App-ka Krásno nad Kysucou s novými funkciami

Mobilnú aplikáciu pre naše mesto sme spustili koncom roka 2019 a Krásňania si ju veľmi rýchlo obľúbili. Momentálne sa v každej domácnosti nášho mesta nájde aspoň jeden mobilný telefón, ktorý má nainštalovanú mestskú appku.

Máme pre vás dobrú správu: naša bezplatná aplikácia Krásno nad Kysucou je teraz ešte lepšia. Okrem toho, že je praktickejšia a funkčnejšia, pribudli aj viaceré užitočné funkcie.

Zvozový kalendár
Kolónku s týmto názvom nájdete v menu a skrýva sa v nej prehľadný kompletný kalendár zvozov odpadov v Krásne nad Kysucou. Vďaka automatickým notifikáciám vás telefón dopredu upozorní na vývoz odpadu a tak už nikdy nezabudnete vyložiť smetnú nádobu či vrece s odpadkami pred dom. Mesto chce týmto krokom obyvateľom zjednodušiť prehľad v termínoch zberu rôznych druhov odpadu, ako je komunálny odpad, separovaný zber, výmenný zber papiera, či vývoz kuchynského odpadu. V prípade ak Vás automatické notifikácie budú obťažovať, môžete si ich kedykoľvek vypnúť na úvodnej stránke aplikácie v kolónke Nastavenia.

Futbalové zápasy
Touto funkciou potešíme všetkých fanúšikov nášho futbalového klubu TJ Tatran Krásno nad Kysucou a nájdete ju v menu pod ikonkou futbalovej lopty. Získate tak prehľad o všetkých zápasoch našich klubových mužstiev. Okrem áčka tam samozrejme nájdete aj U19, U17, U15, U13 a prípravku. Medzi jednotlivými mužstvami si prepínate jednoducho ťuknutím na daný názov v hornej (zelenej) lište. Na úvodnej stránke aplikácie si môžete navyše v kolónke Nastavenia zaškrtnutím políčka Šport zapnúť automatické notifikácie. Po zápase sa vám tak na obrazovke mobilného telefónu zobrazí výsledok zápasu.

V prípade ak našu aplikáciu ešte nemáte, môžete si ju bezplatne stiahnuť na Google Play alebo App Store pod názvom Krásno nad Kysucou.

Aplikácia pre telefóny s OS Android: https://play.google.com
Aplikácia pre telefóny s OS iOS: https://apps.apple.com

Galéria k článku