Deň otvorených dverí v MM Aréne

Mesto Krásno nad Kysucou v spolupráci so zimným štadiónom MM Aréna pripravilo pre deti Deň otvorených dverí s bohatým programom. Deťom a rodičom sa v úvode prihovoril primátor mesta Jozef Grapa, ktorý pri tejto príležitosti odovzdal poukážky v hodnote 50€ dvom najlepším žiakom, ktorí absolvovali kurz korčuľovania v rámci telesnej výchovy, na nákup tovaru, alebo služieb v MM aréne. Žiaci z ostatných miest chodievajú na lyžiarské výcviky a naše deti okrem tohto výcviku, majú výhodu, že im mesto zaplatilo aj týždenný kurz korčuľovania, ktorý absolvovali žiaci 6. ročníka. Za jeden týždeň spravili veľké pokroky aj tie deti, ktoré nevedeli ani stáť na korčuliach", povedal primátor Jozef Grapa. V príhovore vyzdvihol aj unikát nášho mesta, ktorým je športová hala MM aréna.

Zábavný program pokračoval obľúbeným bábkovým divadlom POSLEDNÝ DINOSAURUS v podaní Divadla na Hojdačke.

Deti sa mohli vyšantiť na rôznych atrakciách ako na nafukovacom hrade, k dispozícii bolo aj fotenie s maskotom, maľovanie na tvár, korčuľovanie na ľade, ukážky boxu.

Medzi deti a dospelých prišli hokejisti NHL, ktorí trávia dovolenku na Slovensku, Marek Hrivík, Peter Cehlárik, ale aj Jozef Stümpel a Miroslav Lažo. Autogramiáda mala veľký úspech a mnohé deti si odniesli veľký zážitok a tiež spoločné foto s našimi úspešnými hokejistami.

Táto akcia bola zároveň aj ukončením školského roka, kedy žiaci dostali v škole vysvedčenia  a v MM aréne poukážky na korčuľovanie.

Podvečer pokračoval kultúrny program koncertami hudobných skupín, kedy vystúpil aj  bývalý superstarista Tomáš Bezdeda s kapelou, ktorý ako sám priznal, je stálym návštevníkom ľadovej plochy v MM aréne, kde si vždy rád zahrá hokej so svojimi priateľmi.

Galéria k článku