V nedeľu prišla do Krásna nad Kysucou SUPERSTAR!

Dňa 14. 6. 2015 sa v Kultúrnom dome v Krásne nad Kysucou uskutočnila detská spevácka súťaž Spevácka hviezda školy, ktorú organizuje Centrum voľného času pri ZŠ Krásno nad Kysucou. Toto podujatie má v Krásne nad Kysucou tradíciu, keďže išlo už o 4. ročník súťaže.

Mladé spevácke talenty predviedli vynikajúce výkony, k čomu im dopomohol hudobný sprievod kapely Star band v zložení: Marcel Bogáň (gitara), Ľubomír Harcek (gitara), Eduard Koprna (basgitara).

Po týždňoch neľahkej prípravy sa nám predstavilo celkovo 6 súťažiacich. Program spestrili vystúpenia minuloročnej víťazky tejto súťaže Klaudie Čechovej a husľový koncert Laury Šamajovej, ktorá dosiahla víťazstvo v kysuckej súťaži Kysuce majú talent za rok 2014. Ako hosť podujatia vystúpil Peter Bažík.

Porota v zložení: Mgr. Gabriela Bírová, Mgr. Blanka Žilinčárová,Mgr. Danka Murčová a Peter Bažík mala neľahkú úlohu. Napokon vybrala víťazku súťaže, ktorou sa stala Mária Poláčková, žiačka 9. ročníka. Na 2. mieste sa umiestnili žiačky 8. ročníka Soňa Gáborová a Rebeka Ondreášová. 3. miesto obsadila najmladšia talentovaná účastníčka súťaže šiestačka Adriana Cvengrošová.

Víťazke blahoželáme a všetkým ostatným srdečne gratulujeme.

Galéria k článku