Deti oslavovali svoj sviatok

Krásne slnečné počasie sprevádzalo oslavy Dňa detí, ktoré sa uskutočnilo 7.6.2015 na námestí v Krásne nad Kysucou. Program sa už tradične začal príhovorom primátora mesta, ktorý poprial deťúrencom veľa zábavy. Po príhovore vystúpila hadia žena a po jej netradičnom predstavení sa mohli malí odvážlivci sami odfotiť s jej kamarátom hadom.

Deti sa do sýtosti vyšantili na nafukovacích atrakciách a kolotočoch, na námestí sa ozýval detský smiech a výskot. Počas celého popoludnia sa mohli dať deti skrášliť maľovaním na tvár, čo sa tešilo veľkej obľube a po námestí behali deti s motýlikom, hviezdičkou, kvietkami a všakovakými inými obrázkami. Deťom oslavu spestril nielen šašo a kuriatko, ktorí obdarovávali deti sladkosťami, ale aj koníky, na ktorých sa mohli milovníci zvieratiek povoziť.

Malí nezbedníci sa mali možnosť počas celej akcie zúčastniť aj skvelej súťaže ,,Cesta rozprávkovým lesom“, kde si odskúšali svoju šikovnosť pri plnení rôznych úloh a po ich splnení si mohli vypýtať sladkú odmenu. Na záver sa deťom predstavili policajti prezentovaním policajnej techniky a oblečenia. Nielen pozornosť detí, ale aj dospelých upútali hasiči, ktorí predviedli ako postupujú pri vystrihovaní zraneného v prípade nehody.

Deti si oslavu svojho sviatku výborne užili, odchádzali veselé a plné krásnych zážitkov. Vďaka zaujímavému programu a peknému počasiu sa podujatia zúčastnilo veľké množstvo detičiek, z čoho sme mali radosť na oplátku my.

Galéria k článku