Fotky z Dňa matiek 2014

V nedeľu 11.mája 2014 sa uskutočnilo v Kultúrnom dome v Krásne nad Kysucou podujatie venované mamičkám ku Dňu matiek. Po úvodnom príhovore primátora mesta Ing. Jozefa Grapu, v ktorom sa poďakoval mamičkám a vyzdvihol ich náročnú úlohu pri výchove detí, vystúpila známa kabaretná umelkyňa, Maja Velšicová. Svojim spevom a energickosťou roztlieskala početné publikum. V niekoľkých pesničkách sa k nej pripojil aj spevák Miroslav Švába a divákov tak čakal naozaj pekný hudobný zážitok.

Ďalším vystúpením sa predstavili deti z Materskej školy Lesníckej, ktoré sa recitáciou, spevom a tancom poďakovali mamičkám a svojím milým vystúpením potešili obecenstvo. V závere sa divákom predstavilo aj Kysucké duo, ktoré zahralo a zaspievalo ľudové piesne.

Tak ako v úvode vo svojom prejave pán primátor povedal, Deň matiek patrí medzi najkrajšie sviatky v roku. Už tradične sa Dňa matiek v Krásne nad Kysucou zúčastňujú mamičky rôznych vekových kategórií a aj napriek upršanému počasiu ich prišlo aj tento rok mnoho. Ako malý darček po skončení programu primátor mesta daroval každej zúčastnenej mamičke malé perníkové srdiečko a čakalo ich aj drobné občerstvenie.

Galéria k článku