Schválenie registra pôvodného stavu - lokalita Nad Jantovom

Schválenie registra pôvodného stavu projektu jednoduchých pozemkových úprav v katastrálnom území Krásno nad Kysucou, lokalita „Nad Jantovom“.
Okresný úrad Čadca, pozemkový a lesný odbor (ďalej len „OU-CA-PLO“) ako príslušný orgán v zmysle § 5 ods. 4 zákona č. 330/1991 Zb. o pozemkových úpravách, usporiadaní pozemkového vlastníctva, pozemkových úradoch, pozemkovom fonde a o pozemkových spoločenstvách v znení neskorších predpisov podľa § 10 ods. 3 zákona č. 330/1991 Zb. o pozemkových úpravách, usporiadaní pozemkového vlastníctva, pozemkových úradoch, pozemkovom fonde a o pozemkových spoločenstvách v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon“)

schvaľuje

register pôvodného stavu (ďalej len „RPS“) v obvode jednoduchých pozemkových úprav v katastrálnom území Krásno nad Kysucou, lokalita „Nad Jantovom“ (ďalej len „JPÚ“), ktorý tvorí prílohu tejto listiny a ktorého zhotoviteľom je GEOPOZ KYSUCE, s.r.o., Komenského 135, 022 01 Čadca (ďalej len „zhotoviteľ“) a ktorý bol vyhotovený ako súčasť úvodných podkladov projektu JPÚ, povolených rozhodnutím č. j. OU-CA-PLO1-2020/000138-037 zo dňa 02.03.2020 z dôvodu uvedeného v § 2 ods. 1 písm. b) a to pretože došlo k podstatným zmenám vo vlastníckych a užívacích pomeroch v obvode pozemkových úprav.

Bližšie informácie v prílohe.

Prílohy na stiahnutie