Andrea Hudeková nás reprezentovala na ČSOB maratóne v Bratislave

7.apríla 2024 sa v našom hlavnom meste Bratislava konal už 19.ročník bežeckých pretekov ČSOB maratón. Na maratónskej trati náš klub TJ TATRAN KRÁSNO NAD KYSUCOU reprezentovala bežkyňa Andrea Hudeková.
Tento ročník bol mimoriadne silný, čo sa týka účasti. Celkový počet všetkých pretekárov v disciplíne ako desiatka, detské preteky, mini maratón, polmaratón a maratón presiahol počet 14 000. V zázemí Eurovea sa počas víkendového preteku pohybovalo viac ako 160 000 ľudí.

"Ja ako tradične som si odbehla maratónsku trať v dĺžke 42 km. Tento rok nás prekvapilo veľmi teplé počasie, už po jedenástej hodine ukazoval teplomer 26 stupňov. Bežalo sa mi lepšie v druhom kole, kde veľký počet pretekárov odpadol (polmaratónci a polmaratón štafety). S dosiahnutým časom 3.24:11 hod. som spokojná. Maratón úspešne dokončilo 1100 pretekárov, medzi nimi som sa umiestnila na 147. mieste. V mojej kategórii na 9.mieste. V našom hlavnom meste behám rada a pocit po dobehnutí do cieľa , kde hlásia názov nášho klubu, je pre mňa vždy to najkrajšie." uviedla Andrea Hudeková

Našej reprezentantke z atletického klubu TJ Tatran Krásno nad Kysucou blahoželáme k dosiahnutému výsledku a prajeme veľa ďalších úspechov a radosti z pohybu.

Galéria k článku