Pozvánka na Kysucké športové dni 2023

Milí športoví priatelia, Kysucký šport a mesto Krásno nad Kysucou Vás srdečne pozývajú na podujatie Kysucké športové dni, ktoré sa uskutočnia v našom meste dňa 21. septembra v čase od 10.00 -14.00 hod na námestí pred kultúrnym domom.

Kysucké športové dni predstavujú športové podujatia, ktorými si pripomíname odkaz EURÓPSKEHO TÝŽDŇA ŠPORTU a jeho hlavné heslo - BUĎ AKTÍVNY, BUĎ AKTÍVNA!

Multišportový projekt KYSUCKÉ ŠPORTOVÉ DNI vznikol so zámerom propagovať

  • pohybovú kultúru
  • myšlienky fair-play
  • zdravý životný štýl
  • olympizmus

Začíname prostredníctvom pohybových aktivít priamo v uliciach kysuckých miest a obcí, odkiaľ sa ďalšie týždne presunieme do základných a stredných škôl.

"Podujatie podporujú aj popredné športové osobnosti regiónu ako slovenský reprezentant a majster sveta vo vzpieraní Vladimír Macura, slovenský reprezentant a majster Európy v naturálnej kulturistike Ján Potočár, slovenský reprezentant a majster Slovenska v streetworkoute Matej Klimek, alebo zástupcovia bojových športov Michal Šurin a Matej Šurin."

Všetkých priateľov športovania a pohybových aktivít srdečne pozývame budúci týždeň v čase od 10.00 h - 14.00 h každý deň na hlavnej ulici alebo námestí v inom meste a obci podľa stanoveného rozpisu.

PRÍĎTE SI ZAŠPORTOVAŤ A ZABAVIŤ SA

ROZHÝBEME KYSUCE A POTOM CELÝ SVET

Kysucké športové dni