A. Hudeková získala 2. miesto na Kysuckom maratóne

Po dvoch rokoch pauzy sa v sobotu 25. júna 2022 uskutočnil 46. ročník kysuckého maratónu, jedno z najväčších športových podujatí na Kysuciach. Víťazom sa stal Rastislav Kalina z Maratón klubu Rajec a dobehol si po vavrínový veniec. Trať na Starú Bystricu a späť absolvoval za 2:45:05 h.

Mesto Krásno nad Kysucou reprezentovali na polmaratóne Soňa Cvenčeková /čas 02:04:41/ a Rudolf Kuljovský / čas 01:57:53h/. Maratón odbehla i Andrea Hudeková, ktorá získala krásne 2. miesto v kategórii ženy, 3. miesto v kategórii okres s výsledným časom 3:23:58.

„Ďakujem všetkým za povzbudzovanie na trati, boli ste skvelí. Dnes to bolo málinko náročnejšie“, povedala A. Hudeková rodáčka z Krásna. Víťazkou sa stala Vičarová Hana. „Víťazka je neskutočne skromný človek s obrovským talentom a zistenie, že je z Brna bolo príjemným prekvapením, dokonca býva blízko mňa. Ak niekto zabehne 100 km za 8 hodín ,tak je proste ,,borec na konec".Vďaka behu som spoznala veľké množstvo skvelých ľudí a ja za to ďakujem“ dodala.

Všetkým bežcom gratulujeme k heroickým výkonom!

Výsledky:

https://statistika.atletika.sk/upload/2506%20knm%20mar.%20a%20polm.pdf

 

 

 

Foto: Jaroslav Cabadaj

Galéria k článku