Pozvánka na VI. ročník - Škola Futbalu 2021

Mesto Krásno nad Kysucou pozýva malých futbalistov na kemp organizovaný v spolupráci s MŠK Žilina s podporou domáceho klubu TJ Tatran Krásno nad Kysucou, ktorý sa uskutoční v dňoch 05.07.2021 – 09.07.2021.
Futbalový kemp sa odporúča pre deti s ročníkom narodenia 2006 – 2015. Cena za kemp je 149€, ktorá zahŕňa uvítací VSTUPNÝ BALÍČEK.

Vstupný balík

V cene je okrem vstupného balíčku zahrnuté:

  1. Kvalitná strava 3 x denne (desiata, obed, olovrant)
  2. Zabezpečený pitný režim po celú dobu trvania kempu
  3. Kvalitné futbalové tréningy pod dohľadom licencovaných futbalových trénerov
  4. Tréningový program vypracovaný profesionálnymi futbalovými trénermi s UEFA licenciou
  5. O mimo-futbalový program na kempoch starajúce sa „Animátorky“
  6. Bezplatné používanie športovísk (wellness centrum, bazén, stolný tenis, bedminton, tenisové kurty, volejbal atď. – v závislosti od lokality)
  7. Vstupenky na atrakcie a výlety (výlety po okolí, cestovné na autobus, vstupné na letné kúpaliská atď. – v závislosti od lokality)
  8. Drobné spomienkové/darčekové predmety (medaile, diplomy, resp. vecné ceny, ktoré môžu deti vyhrať  v súťažiach na kempoch)

Je to výnimočná príležitosť pre deti, ktoré sa chcú zúčastniť na futbalovom kempe, kde budú trénovať skúsení tréneri s metodikmi z MŠK Žilina. Záujemci sa môžu prihlásiť z celých Kysúc,  ale i prázdninujúce deti z iných regiónov.
V prípade záujmu o kemp brankárov, ktorí chcú rozvíjať a zdokonalovať svoje schopnosti a zručnosti, sa uskutoční aj špeciálny kemp.

Škola futbalu sa uskutoční po prvýkrát v Krásne nad Kysucou vďaka novovybudovanej športovej infraštruktúre.

Bližšie informácie a registráciu nájdete na https://www.skolafutbalu.sk/krasno-nad-kysucou/

Škola futbalu 2021