MSR ml. žiakov v Dolnom Kubíne

Cez víkend sa v Dolnom Kubíne konali MSR mladších žiakov a zároveň druhé kolo ligy, kde sme mali zastúpenie v dvoch družstvách. Krásno reprezentovalo až 12 pretekárov, pre niektorých to bola prvá súťaž. Súťažilo sa v hmotnostných kategóriách. Disciplíny - trh a nadhod technický, trojskok z miesta a hod plnou loptou 2 kg za hlavu na sin. body.

Ako prvý sa predstavil Hajný Jakub štartoval do 35 kg, jeho výkon v prvej súťaži stačil na 4. miesto výkonom 237 sin.b. Poláček Šimon štartoval len v družstve B, jeho výkon bol 260 sin.b. Šimon nemohol byť hodnotený na MSR pre 9 ročný vek. Jožko Filípek štartoval do 49 kg, jeho výkon stačil na pekné 6. miesto výkonom 272 sin.b. Radko Maslík štartoval do 49 kg a predviedol super výkon, stačil na 2. miesto 350 sin.b. Bol to tretí najlepší výkon súťaže chlapcov. Juraj Parišek štartoval do 55 kg. Jeho výkon stačil na 6. miesto výkonom 226 sin.b. Jakub Rábik si počínal najlepšie do 55 kg. Pre Krásno prvá zlata medaila výkonom 353 sin.b. Druhý najlepší výkon súťaže. Dominik Jedinák štartoval do 61 kg a súperom nedal šancu a vyhral 1. miesto výkonom 301 sin.b. Rene Nekoranec štartoval do 67 kg pre Krásno vybojoval tretiu zlatú medailu výkonom 347 sin.b. a 4. najlepší výkon súťaže.

V poslednej karegórii + 67 sa predstavili dvaja pretekári. Pre Mateja Capka to bola prvá súťaž a počínal si dobre, jeho výkon bol ohodnotený na 4. miesto výkonom 200 sin.b. Daniel Kimák si počínal lepšie a výkonom 209 sin.b. skončil na 2. mieste.

V poslednej skupine sa predstavili dievčatá reprezentovali Laura Brodová prvá súťaž štartovala do +49 kg. Jej výkon stačil na 5. miesto výkonom 218 sin.b. Viktória Madajová bola najlepšia do +49 kg a vyhrala pre Krásno 4. zlatú medailu výkonom 330 sin.b. Druhý najlepší výkon medzi dievčatami. Ako družstvo A vyhralo s prehľadom aj druhé kolo výkonom 1395 sin.b. a kraľuje na čele tabuľky po dvoch kolách. Družstvo B v tomto kole skončilo v strede na 6. mieste výkonom 1062 sin.b. z 12 družstiev.

Poďakovanie patrí všetkým za skvelú reprezentáciu a pekné výkony, ktoré predviedli na súťaži.

Galéria k článku