Galacticos B opäť víťazom Šenk Cupu

V sobotu 30. júna sa uskutočnil 8. ročník populárneho Šenk Cupu v malom futbale. V skupine A sa stretli Galacticos B, Slovenský orloj Stará Bystrica, Nabité pušky, Smečka vlkov a Piráti. V B skupine si zmerali sily futbalisti Galacticos A, FC Bytovkari, Vyhasnuté hviezdy a Uruguaj.

Vo finále zvíťazilo B družstvo Galacticos nad Smečkou vlkov 8:3 a získalo celkové prvenstvo a putovný pohár. Kapitán víťazného celku bol s prvenstvom spokojný, veď jeho kolektív prešiel celým maratónom zápasov bez prehry. Ale v úvode ich potrápili Nabité pušky. Organizátor tohto turnaja Peter Kršiak sa potešil celkovej atmosfére. „ Organizujeme už 8. Ročník a sme veľmi radi, že sa turnaj teší veľkej popularite a návštevnosti. Okrem toho, že tu robíme turnaj v malom futbale koná sa tu aj turnaj tých najmenších prípraviek. Zúčastnilo sa ho 5 mužstiev a zvíťazilo v ňom domáce Krásno. Šenk cup prebiehal v poriadku až na malý úraz na začiatku. Prajem zranenému hodné zdravia a dúfam že je už v poriadku. Chcem poďakovať hráčom, návštevníkom a fanúšikom že ťahame spolu už 8. ročníkov. Veľká vďaka patrí aj primátorovi mesta Jozefovi Grapovi a všetkým usporiadateľom, ktorí pomohli.“

Pozorne sledoval dianie na turnaji aj Jozef Grapa, ktorý ho zhodnotil slovami. „Tento ročník mal vysokú úroveň, zásluhu na tom ma aj skutočnosť, že tu hralo veľa aktívnych hráčov. Sú kondične a herne dobre pripravení a letnú prestávku využili na hru v pohode. Z môjho pohľadu tento turnaj má budúcnosť,“ dokončil svoj pohľad na turnaj Jozef Grapa.

Výsledky 8. ročníka: Poradie: 1. Galacticos B  2. Smečka vlkov 3. Nabité pušky (Tatran Krásno) 4. Slovenský orloj Stará Bystrica.

Individuálne ocenenia:

Najlepším strelcom turnaja sa stal Branislav Macura z družstva Galactocos B.

Najlepším hráčom turnaja sa stal Matúš Ševčík z Družstva Smečka vlkov.

Najlepší brankár Václav Poništ z družstva Nabité pušky.

 

Turnaj prípraviek vyhrali futbalisti Krásna

Súčasťou 8. ročníka Šenk Cupu bol aj nultý ročník futbalového turnaja prípraviek. V ktorom štartovali nádejní futbalisti z 5 futbalových klubov. Čadca 1, Čadca 2, Krásno nad Kysucou, Skalité a Raková. Tieto družstva odohrali zápasy každý s každým a víťazom sa napokon stali mladí domáci futbalisti.

Poradie v turnaji: 1. Krásno nad Kysucou 2. Polom Raková 3. Čadca žltý.

Individuálne ocenenia: Najlepší strelec: Filip Vaňovec Tatran Krásno. Najlepší hráč: Tomáš Čanecký Polom Raková. Najlepší brankár: Rebeka Časnochová Slovan Skalité.

Galéria k článku