V Krásne nad Kysucou sa plesalo vo veľkom štýle

Plesová sezóna je v plnom prúde a každý sa teší na kúzelný večer. Plesy sa považujú vo všeobecnosti za najvýznamnejšie spoločenské udalosti roka.

Tento rok zorganizovalo mesto Krásno nad Kysucou po 10. ročnej prestávke, Ples Krásňanov pod záštitou primátora mesta Jozefa Grapu a spoluorganizátora Milana Brodu, poslanca mestského zastupiteľstva.

V sobotu 27. januára 2024 bolo Krásno dejiskom tejto veľkolepej udalosti. Dámy premenené na krásne divy a páni v smokingoch sa stali štýlovými džentlmenmi.

Pri vstupe do sály reštaurácie Domys hostí galantne vítal zástupca primátora mesta Jaroslav Pagáč s ružou pre dámu a poslancom Milanom Brodom.

Spoza moderátorského mikrofónu sa prihováral celý večer dlhoročný poslanec a moderátor Jozef Mozol. Slávnostným gongom ples zahájil zástupca primátora Jaroslav Pagáč a zábava sa mohla začať.

V sále nechýbala kvetinová výzdoba, rôzne dekorácie a chutné gastronomické delikatesy, ktoré zvýraznili plesový zážitok. A aký by to bol ples bez tomboly? Tento rok sme mali veľa skvelých sponzorov, ktorí nám darovali množstvo zaujímavých cien. Patrí im za to veľké čarovné slovíčko ďakujeme.

V úvode plesu sa predstavil nezabudnuteľný FS Drevár, do tanca hral DJ Mirec a zábava gradovala do neskorého rána s ľudovou hudbou Kováčovci.

Veríme, že ste si plesovú zábavu užili do sýtosti a budúci rok nás opäť poctíte svojou návštevou.

Poďakovanie patrí všetkým, ktorí sa podieľali na príprave mestského plesu, každému, kto priložil pomocnú ruku pri organizovaní vydarenej spoločenskej akcie.

Galéria k článku