Zábavné stretnutie našich seniorov z prvého štvrťroku

V stredu 17. mája 2023 sa uskutočnilo milé stretnutie so seniormi, ktorí v prvom štvrťroku tohto roka oslávili svoje narodeniny.

Pred slávnostným obedom sa našim spoluobčanom prihovoril primátor mesta Ing. Jozef Grapa. „Dovoľte mi, aby som vyjadril úprimnú radosť z toho, že ste prijali naše pozvanie a prišli na toto podujatie, ktoré organizuje mesto Krásno nad Kysucou na Vašu počesť a úctu k Vášmu veku a životnému dielu. Prijmite to ako poďakovanie, že aj vďaka Vám sa naše mesto neustále rozvíja. Vy ste ho začali budovať a je iba na nás, ako v tom budeme pokračovať," povedal primátor.

Počas spoločného stretnutia ich primátor oboznámil s ďalšími veľkými projektami a plánmy, ktoré naše mesto ešte len čaká.

Nechýbala ani srdečná gratulácia od primátora mesta a s prípitkom v rukách im poprial najmä pevné zdravie, lebo je tým najvzácnejším darom v živote človeka, šťastie a lásku. Jubilanti boli obdarovaní pri príležitosti svojho sviatku malou pozornosťou, ktorá sa v týchto upršaných dňoch zišla, a to dáždnik s logom nášho mesta a perom na pamiatku.

Jubilanti mali v tento deň možnosť sa porozprávať, zaspomínať na chvíle dobré i tie horšie v živote, stretli sa s priateľmi a známymi, s ktorými sa dávno nevideli. O kultúrny program sa postaral vynikajúci spevák, imitátor a ľudový zabávač Štefan Hruštinec. Veríme, že svojimi jeho vtipmi a známymi piesňami potešil a rozosmial našich jubilantov.

Múdrosť a skúsenosti seniorov nič nenahradí a ich pohľad na rozvoj mesta je uvážlivý a múdry. Ľudská jeseň môže nájsť svoju novú jar už len v deťoch a vnúčatkách.

Galéria k článku