Pozvánka na koncert Cimbal Brothers - S úsmevom 2023

Mesto Krásno nad Kysucou Vás srdečne pozýva na jedinečný koncert svetových melódií, filmovej hudby a hitov (nielen) Karola Duchoňa v podaní skupiny Cimbal Brothers. Koncert sa uskutoční v nedeľu 23. apríla 2023 o 16:30 v kultúrnom dome v Krásne nad Kysucou.

Vstupenky s môžete zakúpiť v Mestskej knižnici v Krásne nad Kysucou počas pracovných dní v čase od 10:00 do 18:00 hod. Tel.: 041/4385239, Email: kniznica@mestokrasno.sk

Vstupné: 15,- € v predpredaji, 19,-€ v deň koncertu.

Skupina Cimbal Brothers funguje na slovenskej hudobnej scéne od roku 2018 a hrá svetové hity a filmovú hudbu na cimbale s doprovodnou kapelou. Netradičnú kapelu tvorí šestica známych špičkových hudobníkov v zložení: cimbal, bicie, gitara, basgitara, klávesy a saxofón. Cimbal Brothers získali mnoho fanúšikov vďaka ich netradičnému interpretovaniu svetových hitov a filmovej hudby na cimbale.

Predstavili sa v mnohých reláciach ako Milujem Slovensko, Galavečer OTO či Silvestrovský program 2022 v relácii Neskoro večer Petra Marcina, ktorý sledovalo vyše milióna divákov.

Repertoár kapely obsahuje svetoznáme hity od skupín ako Queen, Metallica, Coldplay, Michael Jackson či Gypsy Kings. Taktiež v repertoári nechýbajú melódie z filmov ako Harry Potter, Forrest Gump či Pulp Fiction. Špecialitou ich programu je aj špeciálne cimbalové sólo s prekrytými očami v neuveriteľne rýchlom tempe!

Cimbal Brothers v Krásne nad Kysucou