Uvítanie detí do života za prvý polrok 2021

Najväčšie dary, ktoré môžete svojim deťom dať, sú korene zodpovednosti a krídla nezávislosti!" - Denis Waitley

Uplynulú stredu 30. marca 2022 privítal primátor mesta Jozef Grapa v kultúrnom dome malých občanov narodených v prvom polroku 2021.

V úvodnom programe sa predstavili talentované deti zo Základnej umeleckej školy v Krásne nad Kysucou. Po skončení sa všetkým prítomným prihovoril primátor mesta.

„Je mi ľúto, že nám do života vstúpila pandémia koronavírusu a ovplynila viaceré podujatia ako je i Uvítanie detí, preto mi dovoľte, aby som to dnes odčinil, aj keď s časovým oneskorením. Vaše deti už nie sú malé bábätká v kolíske, ale bezstarostne pobehujú po vlastných a verím, že robia doma aj malú neplechu“, povedal primátor v príhovore.

Dieťa je naplnením života, jediná skutočná hodnota, čo po nás zostane. Narodenie dieťaťa je v každej rodine veľkou udalosťou. Úloha rodiča je poslanie. Je to asi tá najdôležitejšia a najzodpovednejšia vec v živote.

Ako býva zvykom, mamičky si odniesli ružu, finančný darček a peknú spomienku na túto milú udalosť. Na záver nechýbali ani podpisy do Pamätnej knihy a spoločná fotografia.

Galéria k článku