Spravme pre zem gesto, upracme si mesto

Mesto Krásno nad Kysucou v spolupráci so spoločnosťou Mestský podnik Krásno nad Kysucou s.r.o., pri príležitosti Svetového dňa Zeme vyhlasujú výzvu na čistenie a upratovanie nášho mesta v termíne od 19.4.2022 do 23.4.2022. Cieľom akcie je vyčistiť verejné priestranstvá a prispieť tak k jarnému uprataniu mesta. Vyzývame všetkých občanov, spoločenské organizácie, súkromné spoločnosti, školy, športovcov, futbalistov, dobrovoľných hasičov, poslancov mestského zastupiteľstva a ostatných obyvateľov mesta, aby sa pripojili k tejto iniciatíve.

Zapojiť sa môže každý, komu osud našej planéty nie je ľahostajný. Aj vďaka vám môže byť Krásno nad Kysucou krajšie a čistejšie. Stačí sa vybrať do svojho okolia, vyzbierať odpadky okolo svojej bytovky, okolo riek Kysuca a Bystrica, vyčistiť okolie cyklotrasy, alebo akékoľvek iné verejné priestranstvo.

Pomôcky ako pracovné rukavice a vrecia na odpad si môžete vyzdvihnúť v sídle spoločnosti Mestský podnik Krásno nad Kysucou s.r.o., na ul. Struhy 83  (bývalé Technické služby, kotolňa), v pracovných dňoch od 7:00 do 15:00 hod. Tel.: 041/3812936. (Mapa)

Naplnené vrecia s vyzbieranými odpadkami umiestnite na prístupné miesto, aby ich bolo možné vyzdvihnúť automobilom, a ich polohu nám pošlite v SMS na číslo 0917529045, prípadne 0918569712.

Upratovanie Krásno nad Kysucou

Budeme veľmi radi, ak svoju pomoc zdokumentujete a fotografie so svojim menom nám zašlete na mail info@mestokrasno.sk. Navyše sa môžete zapojiť do súťaže, ktorú organizuje portál MojeKysuce.sk a získate tak možnosť vyhrať zaujímavé ceny! Bližšie informácie nájdete na www.mojekysuce.sk

Prejavme dobrú vôľu pričiniť sa o skrášlenie prostredia, zbaviť mesto špiny a neporiadku, ktoré slúži v podstate všetkým obyvateľom nášho mesta.

Kontakt:
Jaroslav Pagáč – 0917529045
Marián Šustek – 0918569712

Galéria k článku