Slávnostné ukončenie školského roka 2020/2021

Za nami je ďalší rok naplnený usilovnou prácou, starosťami, ale i radosťami, no tento školský rok bol iný ako tie ostatné. Určite sa zapíše do histórie vďaka dištančnému vzdelávaniu, počas ktorého sme si na online hodinách uvedomili, akí sme si vzácni a čo pre nás škola skutočne znamená.

V stredu 30. júna 2021 si deti základných a stredných škôl odniesli dlhoočakávané koncoročné vysvedčenie a zatvorili sa brány škôl na dva mesiace.

Pred oficiálnym rozdaním vysvedčení sa konala svätá omša v kostole sv. Ondreja apoštola, ktorú celebroval dekan farnosti ICLic. Mgr. Marian Vojtek s kaplánom M. Tichým. Potom sa deti s úsmevom rozbehli na školský dvor, kde ich privítal riaditeľ školy Mgr. Vladimír Targoš spolu s ostatnými pedagógmi.

Cenu primátora mesta získala Lucia Wojtaszková z 9. A za výborný prospech a reprezentáciu školy.

Cenu riaditeľa školy si odniesol Mário Lastovica z 9. B, srdečne im gratulujeme a všetkým deviatakom prajeme veľa úspechov pri získavaní nových poznatkov na strednej škole.

Spoločne sme zvládli čas štúdia, úloh i skúšania a dnes sme bohatší o nové životné skúsenosti, vedomosti, ale aj úspechy.

Milé deti, prajeme Vám veselé prázdniny, veľa slnečných lúčov a krásnych zážitkov. Vráťte sa do školy zdraví, oddýchnutí a plní entuziazmu.

Galéria k článku