Od utorka je potrebné sa na Antigénové testovanie objednať

Prevádzkovateľ mobilného odberného miesta na námestí pred Kultúrnym domom - spoločnosť DZS, s.r.o., oznamuje, že od utorka 26.1.2021 sa budú môcť na COVID-19 otestovať len občania, ktorí sa vopred elektronicky objednajú na konkrétny termín.

Objednať sa môžete vyplnením formulára na stránke:
https://www.old.korona.gov.sk/covid-19-patient-form.php

Vo formulári zakliknite tlačítko "Mám záujem o Antigénové testovanie" a vypíšte všetky osobné a kontaktné údaje. Ako preferované miesto pre vykonanie testu si z roletky vyberiete "Krásno nad Kysucou (okres Čadca) - AG DZS, Krásno nad Kysucou (1), 1. mája 1255".

Po zadaní preferovanej kombinácie sa zobrazí informácia o dostupnosti termínov, z ktorých si vyberiete požadovaný dátum. Po odoslaní žiadosti Vám príde SMS s prideleným COVID-19-PASSOM a presným miestom a časom antigénového testovania. Po otestovaní príde občanovi SMS s výsledkom. V prípade pozitívneho výsledku je o tomto informovaný aj príslušný Regionálny úrad verejného zdravotníctva.

Prosíme občanov, aby rešpektovali objednávkový systém/časenku, ktorý slúži predovšetkým na zabezpečenie väčšieho komfortu a plynulosti odberov.

Upozorňujeme, že na odberné miesto pri Kultúrnom dome nemôžete prísť bez objednania.