AlzaBox už aj v Krásne nad Kysucou

Dňa 25. novembra 2021 vláda SR vyhlásila lockdown, čím obmedzila predaj tovarov a niektorých služieb konečnému spotrebiteľovi. Mnohí plánovali nakúpiť vianočné  darčeky v kamenných obchodoch a toto obmedzenie im skomplikovalo život. Jednou z alternatív, je objednať si tovar cez internet. Vedenie mesta Krásno nad Kysucou požiadalo internetovú spoločnosť Alza.sk s.r.o o urýchlenie nainštalovania avizovaného AlzaBoxu do konca mesiaca, inak im bude vypovedaná nájomná zmluva. Tento týždeň bola naša požiadavka splnená a AlzaBox je v prevádzke.

“Dúfame, že aj táto služba pomôže aspoň z malej časti uľahčiť v tomto ťažkom období nákup darčekov, alebo vecí dennej spotreby, ktoré si nemôžeme zabezpečiť v zatvorených predajniach“, dodal primátor Jozef Grapa.

AlzaBox je samoobslužné výdajné miesto internetového obchodu www.alza.sk, vďaka ktorému už nemusíte čakať, kým vám zavolá kuriér. Zásielku si vyzdvihnete vtedy, keď máte čas. Samoobslužné výdajné miesto sa nachádza na zadnej stene Kultúrneho domu, na parkovisku a je k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Svoju zásielku si tak môžete vyzdvihnúť napríklad aj v noci.

Ako to funguje?

  • Nakúpte v e-shope www.alza.sk
  • V košíku zvoľte doručenie na Alzabox a zo zoznamu si vyberte Krásno nad Kysucou (Dom kultúry).
  • Počkajte na informáciu, že kuriér doručil zásielku do Alzaboxu.
  • Pomocou kódu, ktorý Vám príde v SMS správe si otvorte box a vyberte zásielku.
  • V prípade dobierky zaplatíte sumu pomocou bankomatovej karty priamo v Alzaboxe

Videonávod nájdete tu:

Galéria k článku