Životné jubileum 90. rokov oslávila pani Anna Sýkorová

Dňa 30. augusta 2020 oslávila svoje životné jubileum 90. rokov pani Anna Sýkorová. Všetko najlepšie prišiel oslávenkyni popriať primátor mesta Ing. Jozef Grapa a poslankyňa MZ M. Ďurišová. Spoločne odovzdali jubilantke kytice kvetov a darčekové koše.

Pani Anna sa na pána primátora veľmi tešila. Na svoj vek vôbec nevypadá a pamäť jej slúži ešte veľmi dobre, preto si mohli zaspomínať na časy minulé, lebo spomienky ostávajú po celý život.

Na záver milého stretnutia nechýbal ani podpis do Pamätnej knihy, ktorá je tak bohatšia o ďalšiu deväťdesiat ročnú obyvateľku nášho mesta.

„Náš život sa podobá knihe. Múdry človek premýšľa pri jej čítaní, pretože vie, že ju môže čítať iba raz. Vaše krásne okrúhle jubileum je malým zastavením pri jej čítaní. Prajeme Vám, aby ste ju aj v budúcnosti vždy čítali s láskou, získanou životnou múdrosťou a rozvahou. Potom všetko, čo do nej vpíšete, zostane v srdciach Vašich najbližších a budete si môcť povedať, že Váš život stál za to, pretože ste ho žili pre ostatných."

Milá oslávenkyňa, prajeme Vám, aby ste svojou láskou a dobrým srdcom ešte dlhý čas dokázala potešiť všetkých, ktorí Vás majú radi a ktorí Vám zo srdca prajú veľa zdravia, spokojnosti, porozumenia a lásky.

Galéria k článku