Valentínska súťaž pozná svojho víťaza

V stredu 5. februára sme pri príležitosti blížiaceho sa sviatku všetkých zamilovaných spustili Valentínsku súťaž na Facebookovej stránke mesta. Pravidlá boli jednoduché, stačilo do komentára pod súťažný príspevok pridať svoju najzamilovanejšiu fotografiu a získať pre ňu najväčší počet lajkov. Veľmi nás potešil záujem o túto súťaž, v krátkej dobe ste pridali až 54 krásnych fotografií a rozdali stovky lajkov.

Vo štvrtok 13. februára bola súťaž ukončená a po spočítaní výsledkov sa stala víťazkou Evka Sobolová, ktorej sa podarilo nazbierať až 415 lajkov.

Získala tak slávnostnú večeru pre dve osoby v štýlovej reštaurácii U Gazdu. Reštaurácia U Gazdu sa nachádza priamo v centre mesta Krásno nad Kysucou, pri kostole sv. Ondreja. Skvelé jedlá si môžete vychutnať v krásnom príjemnom prostredí, ktoré navodzuje drevený interiér ladený v duchu tradičnej kysuckej izby. Viac informácii o reštaurácii nájdete na stránke https://ugazdu.gazdovskysenk.sk/

Poukaz na slávnostnú večeru pre dvoch v reštaurácii U Gazdu odovzdal výherkyni našej valentínskej súťaže, Evke Sobolovej, osobne primátor mesta Jozef Grapa.

Ďakujeme všetkým za účasť v súťaži, gratulujeme výherkyni a prajeme krásneho Valentína všetkým zaľúbencom.

Galéria k článku