Slávnostné otvorenie školského roka

2. septembra na netradičnom otvorení školského roka 2020/2021 privítala zástupkyňa školy Mgr. Renáta Zátková primátora mesta Ing. Jozefa Grapu, dekana farnosti, rodičov, kolegov a 63 malých prváčikov.

V príhovore spomenula, že tento školský rok je netradičný už len preto, že sa musíme popasovať so zákerným neviditeľným nepriateľom, akým dozaista COVID 19 je.

„Pre Vás všetkých v rodine začne nový život. Život s prváčikom. Veselý, pracovný, niekedy možno únavný, ale nakoniec plný milých prekvapení ako to Vaše malé dieťatko rastie do krásy. Žiaden film, žiadne sociálne siete, žiadne počítačové hry deťom nenahradia prítomnosť milujúceho rodiča. Prajem Vám a aj vašim deťom čo najviac príjemných zážitkov zo školy“ uviedla zástupkyňa školy.

Vám, milé detičky chceme popriať, aby sa Vám v škole páčilo, aby ste si našli veľa dobrých kamarátov a keď budete písať prvé písmenká, aby ste sa s nimi čo najmenej natrápili.

Prváčikom sa prihovoril aj primátor mesta Ing. Jozef Grapa a zároveň im odovzdal pekný praktický darček a potom sa išli naši noví prváčikovia prvýkrát posadiť do lavíc vo svojej triede, kde ich čakal ešte malý darček.

Držme našim prváčikom všetky prsty, aby sa im v škole čo najlepšie darilo, rodičom a pedagógom, aby to všetko zvládli.

Galéria k článku