Pošta obnovuje bežné otváracie hodiny

Na základe aktuálneho vývoja poskytovania poštových služieb počas mimoriadnej situácie Úrad pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb (RÚ) dňom 23.04.2020 obnovuje rozsah štandardných otváracích hodín pre verejnosť na jednotlivých pobočkách Slovenskej pošty, a. s., s výnimkou zabezpečenia prestávok na nutnú dezinfekciu priestorov jednotlivých pôšt v súlade s opatrením Úradu verejného zdravotníctva SR. V sobotu a v nedeľu môžu byť prevádzky pôšt naďalej uzatvorené.

S účinnosťou od 23.04.2020 zabezpečuje aj doručovanie poštových zásielok v štandardnom režime v súlade s platnými Poštovými podmienkami Slovenskej pošty, a. s.  Zásielky vyžadujúce pri prevzatí podpis adresáta odporúča RÚ doručovať na verejnom priestranstve (pred bytovým domom alebo rodinným domom), pričom adresát musí byť vybavený ochranným rúškom alebo iným ochranným prostriedkom (napr. šatka, šál) na prekrytie horných dýchacích ciest (nos, ústa), vlastným perom, nesmie byť v karanténe a musí sa dodržiavať primeraný odstup medzi doručovateľom a adresátom. Poštový doručovateľ nie je povinný ísť doručovať ku dverám bytu v bytovom dome, kontaktuje adresáta zazvonením na zvonček vo vchode do bytového domu. Poštový doručovateľ nie je povinný zásielku doručiť, ak adresát nie je vybavený ochranným rúškom alebo inými ochrannými prostriedkami (napr. šatka, šál) na prekrytie horných dýchacích ciest (nos, ústa).

Z týchto dôvodov žiadame užívateľov poštových služieb o dodržiavanie stanovených pravidiel a porozumenie a ústretový prístup voči poštovým doručovateľom.

Otváracie hodiny na pošte v Krásne nad Kysucou:

  • Pondelok:  07:30 - 16:30
  • Utorok:      07:30 - 16:30
  • Streda:      07:30 - 16:00, 16:15 - 17:00
  • Štvrtok:     07:30 - 16:30
  • Piatok:       07:30 - 16:30
  • Sobota: Zatvorené
  • Nedeľa: Zatvorené

Telefón: 041/438 53 29

Dodržiavanie opatrení pošta