Hlasujte za SLOVENKU roka 2020

BrainyJAM je prvá jazyková škola v našom meste, kde vyučujú špičkoví a kreatívni lektori.

Do jazykového BRAINY centra v Krásne nad Kysucou prichádzajú okrem našincov aj zahraniční klienti, ktorí sa chcú efektívne učiť nielen slovenčinu, ale aj angličtinu a nemčinu. PhDr. Jana Lajčáková, ktorá ju s manželom vytvorila, je dnes majiteľkou spoločnosti BRAINY SK a Medzinárodného jazykového BRAINY centra na Slovensku.

V súčasnosti BRAINY ponúka a poskytuje celú škálu výučbových foriem, od klasických jednoduchých, po náročnejšie až po neštandardné, jedinečné či alternatívne. Na základe vlastných výskumov realizovaných v spolupráci s našimi klientami, vieme nastaviť výučbový proces s ohľadom na čas, financie a požadovaný výsledok odberateľa.

Prestížna anketa Slovenka roka oslavuje svoje dvanáste narodeniny. Výnimočnosť tejto ankety spočíva v tom, že neoceňuje chronicky známe osobnosti, ale dámy z rôznych kútov Slovenska, ktoré svojou prácou, prístupom k ľuďom oslovili svoje okolie. Záštitu nad 12. ročníkom ankety prevzala prezidentka SR Zuzana Čaputová.

Úspešné Slovenky môžu získať ocenenie v nasledovných kategóriách: Biznis a manažment, Umenie a kultúra, Médiá a komunikácia, Veda a výskum, Vzdelávanie, Podpora mladých talentov, Zdravotníctvo, Šport a Charita.

Preto Vás prosíme, zahlasujte za pani Janu Lajčáková, ktorá sa na trhu firemného jazykového vzdelávania pohybuje už dvadsaťsedem rokov.

„Prvé skúsenosti som získala výučbou na gymnáziu, vymýšľaním, ako zaujať študentov, ako ich ľahšie a rýchlejšie doviezť k novým poznatkom tak, aby mali z celého procesu radosť“, uvádza pani Lajčáková.

Dnes má BRAINY špičkové postavenie na slovenskom trhu, nadnárodnú klientelu a niekoľko tvárí vrátane vlastných licencovaných produktov.

“Mám prácu, hobby, priateľstvá v jednom, to je realita, v ktorej žijem. Ďakujem všetkým mojim odberateľom, dodávateľom, že spolupracujeme čestne, systematicky, zodpovedne, kreatívne“ dodáva Lajčáková.

Víťazné mená sa dozvieme počas slávnostného galavečera v historickej budove Slovenského národného divadla a v priamom prenose RTVS 30. augusta 2020.

Hlasovanie je spustené na www.slovenkaroka.sk.

Hlasovať môžete od 17. februára 2020 od 12.00 h do 28. augusta 2020 do 10.00 h prostredníctvom SMS na číslo 7504 v tvare SR 2 alebo kupónmi z týždenníka Slovenka či on-line na www.slovenkaroka.sk/hlasovanie. Cena SMS je 1 euro s DPH., službu zabezpečuje spoločnosť MegaVox, s.r.o. Príklad hlasovania formou SMS: Ak chcete dať hlas nominantke číslo 2, pošlite SMS v tvare: SR (medzera) 2 na číslo 7504.

Jana Lajčáková