Ďalší moderný závod spustil výrobu v našom meste

Dňa 1. októbra 2019 bol slávnostne poklepaný základný kameň firmy Trustacom s. r. o., ktorý symbolizoval začiatok výstavby nového závodu.

Investor si predsavzal smelé ciele, ktoré sa v tom čase zdali nereálne. Závod mal otvoriť svoje brány už v tomto roku, kde sa presťahuje a zaháji výroba. Ak sa tento cieľ zdal dosť odvážny, dnešný deň potvrdil, že majitelia nehovoria iba do vetra a termín dodržali, dokonca skrátili.

Dňa 26. augusta 2020 bola slávnostne prestrihnutá páska na novom závode Trustacom s. r. o., za účasti primátora mesta Ing. Jozefa Grapu, majiteľov firmy, zamestnancov, dodávateľov a odberateľov, s ktorými firma spolupracuje.

Rýchlosť a kvalita projektu výstavby prác ako celku svedčí o schopnosti firmy, ktorá disponuje kvalitnými a odborne zdatnými ľuďmi, čo je prínosom pre naše mesto. Trustacom s. r. o. sa zameriava na presnú strojárenskú výrobu. Vlastníkom je slovenský investor, ktorý dodáva výrobky na slovenský ale i zahraničný trh“, povedal primátor mesta.

Taktiež im zaželal, aby sa firma ďalej rozvíjala a majitelia aby neoľutovali, že prišli do Krásna investovať a vytvárať nové pracovné miesta. Ale aby rástli ako práve zasadená lipa - symbol slovanstva a jednoty.

Majitelia firmy poďakovali za spoluprácu a vyjadrili presvedčenie, že v meste našli dobré podmienky a ešte lepší zámer investovať práve tu.

Krásno nad Kysucou sa oprávnene stáva najväčším priemyselným komplexom v okrese Čadca.

Galéria k článku