Súťaž - Krížom krážom osadami

Mesto Krásno nad Kysucou odkrylo jedinečný potenciál historických osád, s ktorými disponuje a sprístupnilo jednotlivé osady tak, aby boli dostupné pre turistov a vhodné na cykloturistiku.

V osadách sú umiestnené informačné prvky v podobe informačných tabúľ, na ktorých sú popísané zaujímavosti a vyfotené objekty, ktoré by mohli turistov zaujímať. Do cieľa Vás bez problémov navedie 42 smerových tabuliek trasy s kilometrovníkom, 20 rázcestníkov a farebné turistické značenie.

Mesto plánuje oživiť tieto čarokrásne osady, preto vyhlasuje súťaž “Krížom krážom osadami“ a súťaž “O najkrajšiu fotografiu“.

Súťaž “Krížom krážom osadami“
Vašou úlohou v tejto súťaži je osobne navštíviť 16 tradičných osád mesta Krásno nad Kysucou, odfotiť sa s informačnou tabuľou, ktorú nájdete v danej osade a následne Vašu návštevu zaznamenať na stránke osady.mestokrasno.sk. Na konci súťaže budú vyžrebovaní a ocenení traja súťažiaci, ktorým sa podarí do 31.10. 2019 navštíviť všetky osady.

Krížom krážom osadami

Súťaž “O Najkrajšiu fotografiu“
Táto súťaž  je určená pre všetkých, ktorí radi fotografujú a jej podmienky sú jednoduché. Ak sa Vám podarí urobiť dobrý záber z mesta Krásno nad Kysucou, ako napríklad panoráma, fotka pamiatok, prírody a podobne, neváhajte a pridajte ju do súťaže na stránke osady.mestokrasno.sk. Po schválení budú fotky pridané do súťažného albumu na Facebookovej stránke mesta, kde po skončení súťaže 3 fotografie s najväčším počtom lajkov získajú zaujímavé ceny.

Preto neváhajte, foťte, nahrávajte, lajkujte a zdieľajte!

Kompletné informácie o súťaži, súťažné podmienky a informácie o osadách nájdete na stránke https://osady.mestokrasno.sk

Súťaž potrvá do 31.10.2019.

Krížom krážom osadami mesta Krásno nad Kysucou