Mesto kúpilo novú vianočnú výzdobu

S blížiacimi sa Vianocami sa mestá a obce odievajú do nových vianočných výzdob, nezaostávajú ani verejné priestory, ktoré určite potešia pohľady občanov a navodia príjemnú vianočnú atmosféru.

Krásno nad Kysucou sa snaží každý rok prekvapiť niečím novým, čo v iných mestách nie je. Minulý rok sme sa pýšili výnimočným adventným vencom, ktorý už skopírovalo viacero obcí, no adventný veniec vie aj tento rok očariť a púta pozornosť.

Tento rok mesto zakúpilo novú vianočnú výzdobu na námestie sv. Ondreja. Ako prvých prekvapila táto výzdoba najmä deti, keď sa 6. decembra rozsvietil vianočný stromček pri kostole sv. Ondreja spolu s netypickým osvetlením, na ktorom sa striedajú teplé a studené farby.

„Chceli sme vymyslieť opäť niečo nové, a preto sme vyzdobili kvetinový ostrov pred kostolom, kde prechádza veľa ľudí. Z tohto miesta pokračujeme ďalej s novou výzdobou  po ulici SNP a tie minuloročné sme umiestnili do ulíc, kde doteraz výzdoba chýbala. Že sa výzdoba páči, potvrdzuje aj množstvo ohlasov od ľudí, ktorí chodievajú na večerné prechádzky, len preto, aby si mohli vychutnať vianočnú výzdobu v meste. Vianočná dekorácia sa nám podarila, o čom svedčí aj záujem renomovaných firiem, ktoré sa vianočným osvetlením zaoberajú. Chceme ľuďom navodiť čarovnú atmosféru Vianoc a potešiť ich, keď sa unavení večer vracajú domov z práce, aby mali dobrý pocit, že sa vracajú do skutočného domova, ktorým sa naše mesto stáva, uviedol primátor Jozef Grapa.

Galéria k článku