Mesto Krásno nad Kysucou už aj na Instagrame

Facebookovú stránku mesta Krásno nad Kysucou sleduje už niečo cez 2100 fanúšikov, a z tohto čísla máme úprimne veľkú radosť. Naše mesto nezaspáva na vavrínoch a v snahe prinášať obyvateľom Krásna nad Kysucou čo najaktuálnejšie a najzaujímavejšie informácie, prispôsobujeme sa súčasným moderným trendom a odteraz budeme pre vás dostupní aj na ďalšej sociálnej sieti.

Popri ostatných médiách nášho mesta a teda dynamickej a aktualitami nasýtenej webovej stránke www.mestokrasno.sk, mestských novinách Krásňan, mestskom rozhlase, SMS systéme, portáli odkazprestarostu.sk a interaktívnej Facebook-ovej stránke mesta, teraz nájdete informácie o Krásne nad Kysucou v podobe fotografií a videí aj na sociálnej stránke Instagram.

Instagram je s viac ako 500 miliónmi používateľov na celom svete jednou z najväčších a najrýchlejšie rastúcich sociálnych sietí na svete.

V aplikácii Instagram vyhľadajte profil mestokrasno, kliknite na sledovať a majte k dispozícii prehľad o aktualitách i histórii mesta. Instagram mesta Krásno nad Kysucou s názvom mestokrasno nájdete aj na tomto linku: https://www.instagram.com/mestokrasno/

Takže sledujte nás a "heštegujte" s nami, nech o @mestokrasno, resp. #krasnonadkysucou vedia po celom svete!

V prípade ak ešte nemáte vo svojom mobilnom telefóne nainštalovanú aplikáciu Instagram, neváhajte a sťahujte:

Pre telefóny so systémom Android: Instagram na Google play
Pre telefóny iPhone: Instagram na App Store