Zariadenie opatrovateľskej služby čoskoro otvorí svoje brány

V našom meste už v krátkom čase začneme prevádzkovať jedno z najmodernejších zariadení opatrovateľskej služby na Kysuciach, ktoré by malo byť spustené do prevádzky už v tomto letnom období. Seniori v ňom nájdu komfortné podmienky na bývanie a nadštandartnú starostlivosť o ich potreby. Zariadenie opatrovateľskej služby Krásno nad Kysucou poskytne nielen nadštandardné podmienky na ubytovanie, ale i pobyt v tomto celoročnom zariadení bude najlacnejší v Žilinskom kraji, ak nie na celom Slovensku. Momentálne na zariadení prebiehajú dokončovacie práce, interiér sa zariaďuje nábytkom, technickým zariadením a už priebehu niekoľkých dní privíta nových klientov.

„Dnes som bol skontrolovať posledné úpravy a rozmiestnenie nábytku, či už polohovateľné postele, kuchynky, obývačku, kreslá pre odpočinok a ďalšie. Prísľub je, že do konca tohto týždňa bude všetko dodané a na svojom mieste a môžeme robiť záverečné upratovacie práce. Prajem, aby sa všetkým klientom v Zariadení opatrovateľskej služby dobre bývalo a žilo a zamestnancom kopu elánu a entuziazmu do náročnej práce.“ povedal primátor Jozef Grapa.

Zariadenie opatrovateľskej služby Krásno nad Kysucou je rodinného typu, prechod z rodinného prostredia tak pre seniorov nebude taký zásadný, ako prechod do veľkokapacitných zariadení. Klienti v ňom budú mať zabezpečenú celodennú starostlivosť, priestory sú plne bezbariérové, s výťahom a odborným zázemím ako sociálna a zdravotná starostlivosť. Zariadenie poskytne domov maximálne jedenástim klientom, ktorí tak budú mať zabezpečené maximálne súkromie. K dispozícii je pre nich plne vybavená kuchynka, spoločenská miestnosť, sociálne zariadenie, TV, či pripojenie na internet. Navyše, ako sme už spomínali na začiatku, cena za celoročný pobyt v našom zariadení je bezkonkurenčne najnižšia v regióne a možno aj na Slovensku.

V prípade záujmu o bližšie informácie, alebo o ubytovanie v našom zariadení, nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0948 969 254, emailom na monika.lastovicova@mestokrasno.sk, prípadne osobne na mestskom úrade v kancelárii č.2 (sociálne oddelenie).

Galéria k článku