Bikesharing ohlasuje koniec sezóny

Služba zdieľaných bicyklov splnila svoju úlohu aj v tomto roku. Veľa občanov mesta využívalo bikesharing na dopravu do práce, do školy, na spoj k železničnej stanici, do obchodu alebo za inými službami.

S príchodom chladného jesenného počasia táto služba býva čoraz menej využívaná. Z uvedeného dôvodu bude bikesharing dňa 16. októbra 2023 prerušený do jarných mesiacov budúceho roku.

„Chcem poďakovať všetkým tým, ktorí túto službu využívali podľa predpísaných pravidiel. Mrzí nás však vandalizmus niektorých spoluobčanov, ktorí zámerne poškodili bicykle a znemožnili využiť túto dostupnú službu na úkor slušných ľudí. Práve tým, ktorí ju potrebovali k preprave do zamestnania, či do školy“, uviedol primátor J. Grapa.

Bikesharing zjednodušil rýchlejšiu mobilizáciu v rámci mestských častí a malou časťou prispel i k ekologizácii životného prostredia.

Pozrite si krátku štatistiku sezóny bikesharingu v Krásne nad Kysucou:
Počet jázd: 2656
Počet nahlásených porúch cez aplikáciu: 24
Počet odstránených porúch: 18

Bieločervené bicykle na chvíľu opustia svoje stanovištia. Veríme, že počas zimnej sezóny sa nám podarí zrepasovať poškodené bicykle. Všetky prejdú dôkladným servisom, aby boli pripravené na začiatok novej sezóny.

O rok sa tešíme na ďalšiu spoluprácu s Vami, o zahájení novej sezóny Vás budeme včas informovať.