Všetko najlepšie pán primátor!

Život je poskladaný z mnohých dní, ktoré prinášajú svoje radosti, ale aj starosti. Z času na čas však príde v živote každého človeka deň, ktorý je niečím výnimočný, dôležitý. Takýchto dní je v ľudskom živote niekoľko a uchovávajú sa v pamäti až do konca. Jeden z nich je aj dnes. Je to deň, kedy oslavujete Vaše nádherné 60. narodeniny. V tejto slávnostnej chvíli sme zalistovali v knihe Vášho doterajšieho života a na jej stránkach čítame, že to neboli chvíle vždy veselé, bezstarostné, ale aj chvíle ťažké. No aj vtedy ste si vedeli poradiť.

Jozef Grapa 60. narodeniny


Šesťdesiat rokov nezdá sa byť dlhým obdobím pre toho, kto stojí pred nami plný síl s veľkými plánmi, kto zasvätil svoj život práci. Každý z nás je akýmsi pútnikom na ceste životom. Vždy, keď vykonáme značnú časť svojej púte, zastaneme, odpočinieme si a uvažujeme, koľko sme toho už prežili a koľko nám ešte zostáva. A práve dnes sa náš jubilant približuje k významnému míľniku času, k šesťdesiatke svojho života. Ohliadne sa späť a spomína. Aký bol? Čo všetko som v ňom zažil....?


Pán primátor, chceme Vám poďakovať za to, že ste sa dlhé roky s láskou starali o rozkvet nášho mesta, zveľaďovali ho a záleží Vám na ňom. Všetci teraz, ako tu stojíme, Vám chceme aj v mene obyvateľov za Vašu láskavosť, trpezlivosť a obetu, povedať jedno veľké ĎAKUJEM.


Drahý náš jubilant, dovoľte nám, aby sme v mene všetkých gratulantov k Vašim tajným túžbam a želaniam, ukrytým v hĺbke srdca, pripojili i svoje. Želáme Vám pevné zdravie, veľa radosti, šťastia, pohody, lásky, úspechov v osobnom i pracovnom živote.


Kolektív Mestského úradu Krásno nad Kysucou