Jadranka pozdravila seniorov

V stredu 11. júla 2018 sa v miestnej reštaurácii Kolkáreň stretli seniori, ktorí oslávili sviatok narodenín v prvom polroku.

Na úvod milého stretnutia ich privítal primátor mesta Jozef Grapa a s čašou vína im poprial najmä zdravie, lebo je najvzácnejším darom v živote človeka, šťastie a lásku. Jubilanti dostali pri príležitosti svojho sviatku malú pozornosť od primátora mesta v podobe nástenných hodín nášho mesta.

V príhovore sa Jozef Grapa poďakoval všetkým prítomným za prácu, ktorú pre mesto vo svojom celoživotnom úsilí vykonali a pripomenul, že tak ako mesto teraz vyzerá, je aj veľká zásluha práve našich seniorov a ľudí, ktorí tu pôsobili a pracovali v predchádzajúcom období. Preto je našou povinnosťou, aj keď už sú na zaslúžilom dôchodku sa s nimi občas stretnúť a poďakovať im.

Všetci prejavili veľkú vďaku za to, že sa toto stretnutie uskutočnilo. Zaspomínali si na časy aktívnej práce, vzájomne sa informovali o spolužiakoch a priateľoch o ktorých nevedeli. Intenzívne sa zaujímali o dianie v meste a milo padli najmä uznanlivé slová o tom, ako sa Krásno mení k lepšiemu a pridali uznanie za prácu vedeniu mesta, akou je presadiť rôzne vzťahy a riešiť problémy od ministerstiev počnúc až po samosprávny kraj.

Múdrosť a skúsenosti seniorov nič nenahradí a ich pohľad na rozvoj mesta je uvážlivý a múdry. Prejavili aj povzbudivé slová vďaky za to, že si ich niekto všíma aj mimo aktívneho života. Preto sa stretávajme aj naďalej, rozprávajme sa a tolerujme si navzájom chyby i nedostatky, pochváľme klady, lebo nikdy nevieme, či nám osud dopraje stretnúť sa aj nabudúce v takom hojnom počte.

Galéria k článku