HUG DAY Krásno nad Kysucou 2018

Naším poslaním je priniesť úsmev, radosť a objatie tam, kde chýba a nezabudnúť pri tom na hodnotu, ktorú nám prináša otvorená náruč. Chceme šíriť myšlienku Dňa objatí a ukázať ľuďom, že objatie je to, čo ich môže dostať z každodenného stresu.

Hug Day vznikol v roku 2012, od vtedy sa uskutočnil vo viac ako 50 mestách na Slovensku a 20 krajinách sveta, od USA, cez Hong Kong, Keňu, až po Azerbajdžan. Každý rok rozdáme spolu viac ako 100 000 objatí. Vďaka pozitívnym reakciám ľudí, ktorých sme stretli, sme sa rozhodli v myšlienke Dňa objatí pokračovať.

Zajtra 27. júna 2018 nás čaká 7. ročník a my chceme priniesť objatie všade tam, kde chýba. Či už sú to nemocnice, domovy dôchodcov, školy, škôlky, detské domovy alebo mestské úrady. To by sa nám však nikdy nepodarilo bez veľkého množstva dobrovoľníkov. Preto vás pozývame stať sa aj tento rok súčasťou Hug Day 2018

Mesto Krásno nad Kysucou sa stalo spoluorganizátorom v poradí už siedmeho ročníka Dňa objatí /Hug Day/. Preto Vás srdečne pozývame do mesta dňa 27. júna 2018 od 10.00hod. kedy môžete takého objatie zažiť vďaka dobrovoľníkom, ktorí chcú spríjemniť deň okoloidúcim.

HUG Day Krásno nad Kysucou