Aprílové stretnutie seniorov

Včera 18. apríla 2018 sa uskutočnilo milé stretnutie s dôchodcami za prvý štvrťrok, ktorí oslávili svoje narodeniny. Stretnutie sa konalo vo vynovenej miestnej reštaurácii Kolkáreň v príjemnej atmosfére. Po úvodných slovách primátora, ktorý vyjadril uznanie a poďakovanie všetkým dôchodcom, ktorí prispeli k rozvoju nášho mesta Krásno nad Kysucou, im poprial veľa zdravia, šťastia, lásky, aby si užívali každý deň naplno a spoločne si pripili s čašou vína na zdravie. Primátor mesta obdaril jubilantov malou pozornosťou v podobe nástenných hodín, ktorých motívom je náš krásňanský kostol zasvätený sv. Ondrejovi.

Hosťami kultúrneho programu bol známy spevák Martin Jakubec s Božankou, ktorí spoločne zabávali našich seniorov nielen krásnymi piesňami, ale aj vtipom, či milým slovom.

„Novou energiou ma nabíjali najmä slová uznania za pozitívne zmeny v našom meste, ktoré sa uskutočnili v posledných rokoch. Seniori si veľa pamätajú a vedia porovnávať. Ocenili rýchly rozvoj mesta a viacerí pripomenuli, že za celý život si nepamätajú toľko zmien v meste. Pochvalné slovo vyjadrili aj na pešiu zónu pred kostolom, cyklotrasu, nové námestie, rekonštrukciu budovy mestského úradu, základnej školy, materskej školy, či výstavbu bytov. Muži spomenuli vybudovanie nového štadiónu, ihriska s umelou trávou, či zrekonštruovanie domu smútku, zdravotného strediska, ciest a chodníkov. Okrem investičných akcií boli veľmi povďační za rôznorodé kultúrne podujatia, ale aj za vydávanie vynovených novín Krásňan. Poďakovali aj za ľudský prístup vedeniu mesta k ľuďom v seniorskom veku“ povedal primátor mesta Ing. Jozef Grapa.

Veríme, že toto príjemne strávené dopoludnie prispelo k dobrej nálade a k nevšednému zážitku všetkým seniorom.

Galéria k článku