Prechádzame z MMDS na káblovú televíziu

Vážení občania,

z dôvodu minimálneho záujmu občanov o televízne služby MMDS (prijímanie televízneho signálu z vysielača od Gavlasa) mesto Krásno nad Kysucou oznamuje všetkým užívateľom televízneho prenosu MMDS, že  prevádzkovateľ dňa 31. 07.2016 končí s televíznym vysielaním. Novou alternatívou bude káblová televízia, ktorá je už zavedená v meste. V súčasnosti je v prevádzke v mestskej časti Kalinov a v centrálnej časti mesta až po kostol. V krátkom čase sa bude realizovať rozšírenie tejto siete a prenos televízneho signálu spoločne s rýchlym internetom  smerom do   Blažkov  a Zákysučia a následne do obce Dunajov. Ku káblovej televízii je  zavedený aj rýchly internet. Okrem viacerých programov môžu užívatelia sledovať aj mestský Infokanál , kde dozvedia veľa užitočných informácii zo života vo svojej obci, ale aj a o dianí v obciach Zborov nad Bystricou, Klubina. Taktiež Kysuckú televíziu (KTV ) a televíziu Media TV, ktorá vysiela hodinu denne dôležité informácie z regiónov.

Ako sme už uvádzame vyššie, používateľom televízie bude poskytnutý vysokorýchlostný neobmedzený internet ako aj televízne programy v analógovej a digitálnej kvalite v podobe programových balíkov:

Televízne:

MINIobsahuje 20 slovenských a českých programov v analógovej a digitálnej kvalite v cene 3,30 EUR mesačne

BASIC – 20 analógových programov a 50 programov v digitálnej kvalite v cene 8,80 EUR mesačne

Internetové:

DUO1 – internet s rýchlosťou 10/1 Mb/s len za 12,80 EUR mesačne

DUO2 – balík pre náročnejších užívateľov obsahuje internet s rýchlosťou 50/5 Mb/s (na optickom pripojení)  v cene 24,80 EUR mesačne

Pri oboch internetových programoch je k dispozícii neobmedzené internetové pripojenie a ako bonus zdarma programy v analógovej a digitálnej kvalite.

 

V prípade záujmu kontaktujte aj na telefónnom čísle 041/ 500 5408.