Zverejnenie elektronickej adresy k delegovaniu členov a náhradníkov do okrskovej volebnej komisie

Mesto Krásno nad Kysucou v súlade s harmonogramom organizačno-technického zabezpečenia volieb do Európskeho parlamentu, ktoré sa uskutočnia dňa 8. júna 2024 zverejňuje e-mailové adresy na doručenie oznámenia o delegovaní člena a náhradníka do okrskových volebných komisií: info@mestokrasno.sk.

Oznámenie o delegovaní člena a náhradníka do okrskovej volebnej komisie doručí politická strana alebo koalícia, ktorej kandidátna listina bola zaregistrovaná do 9.apríla 2024 do 24.00 h.

Lehota na doručenie oznámenia sa končí uplynutím posledného dňa lehoty. Na oznámenia doručené po uplynutí tejto lehoty sa neprihliada.

V zmysle § 79 ods.2 zákona č.180/2014 Z.z. o podmienkach výkonu volebného práva, oznámenie o delegovaní člena a náhradníka obsahuje:
a) meno, priezvisko a dátum narodenia člena s uvedením adresy, na ktorú možno doručovať písomnosti, a telefonického kontaktu a e-mailového kontaktu,
b) meno, priezvisko a dátum narodenia náhradníka s uvedením adresy, na ktorú možno doručovať písomnosti, a telefonického kontaktu a e-mailového kontaktu,
c) podpis osoby oprávnenej konať za politickú stranu a odtlačok pečiatky politickej strany; ak ide o koalíciu, meno, priezvisko, podpis osoby oprávnenej konať za každú politickú stranu tvoriacu koalíciu a odtlačok jej pečiatky.

Ďalšie informácie k voľbám do Európskeho parlamentu sú uverejnené na webovej stránke: http://www.minv.sk/?volby-ep