Krásno zdolalo súpera v piatom prípravnom zápase

V sobotu 10. februára naše mužstvo odohralo v poradí 5. zápas zimnej prípravy 2018, v ktorom sa na umelej tráve v Kysuckom Novom Meste predstavilo proti domácemu mužstvu z Kysuckého Nového Mesta. Do tohto zápasu sme už nastúpili bez nášho dlhoročného brankára Pavla Lastovicu a útočníka Mária Borisa, ktorí odišli na hosťovanie do mužstva FK Iskra Borčice. S týmto mužstvom 3. marca 2018 na umelej tráve v Považskej Bystrici odohráme náš 8. prípravný zápas. Do brány teda nastúpil Václav Poništ, ktorý tak dostal po dlhšej dobe príležitosť opäť strážiť bránu nášho mužstva na zápasoch.

Pred koncom zápasu sa zdalo, že už je o výsledku zápasu rozhodnuté. Avšak domáci využili hernú pasivitu Krásna a v priebehu troch minút dokázali znížiť na 4:5. Pred hroziacim vyrovnaním zachránil Krásno strelou z polovice ihriska Tomáš Ševčík, ktorý skóroval na 4:6 a uzavrel konečný výsledok zápasu.

Najbližšie sa naše mužstvo stretne opäť na umelej tráve v Kysuckom Novom Meste dňa 17. februára 2018 (sobotu) o 18:00, kde sa predstaví proti mužstvu OŠK Baník Stráňavy. Na tento 6. prípravný zápas všetkých srdečne pozývame!

Galéria k článku