Kvalitnejšie tréningy vďaka schválenému projektu

Žilinský samosprávny kraj v rámci schválených všeobecných nariadení vyhodnotil projekty na podporu kultúry, športu a verejno-spoločenských aktivít. Medzinárodným schváleným projektom boli aj viaceré projekty nášho mesta. Jedným z nich je aj projekt na podporu futbalových športovcoch “Cesta k lepším podmienkam futbalového oddielu prostredníctvom skvalitnenia materiálno-technického vybavenia v Krásne nad Kysucou“. Zo schváleného projektu sa zakúpili niektoré technické pomôcky: Zápasové lopty, kopačky, skákacie prekážky a koordinačné rebríky pre najmenších, ktoré využívajú žiaci, ale i prípravkári.

Vo štvrtok 20. júla 2017 bol osobne tieto pomôcky odovzdať primátor nášho mesta a poslanec VÚC Ing. Jozef Grapa a srdečne poďakoval organizátorom a rodičom, že sa venujú svojim deťom nielen po športovej stránke, ale aj aktívnym životným štýlom a tak deti netrávia toľko času za počítačmi a pri elektronických hrách.

Cieľom projektu je zabezpečiť plnohodnotné fungovanie tréningového procesu. Kvalitnejším vybavením chceme zatraktívniť futbal pre najmladšiu skupinu futbalového oddielu a budovať tak kvalitnú novú generáciu.

Žilinský samosprávny kraj

Galéria k článku