Virtuálne múzeum

Milí návštevníci Vlastivedného múzea v Krásne nad Kysucou!

Keďže nemôžete v tomto období prísť osobne na prehliadku do múzea, prehliadnuť si expozície, či vypočuť si prednášky odborných pracovníkov, tak sa zamestnanci múzea rozhodli, že zážitok z múzea vám sprostredkujú priamo do vašich obývačiek prostredníctvom novinky Virtuálne múzeum.

Môžete sa tak tešiť na pravidelné pridávanie príspevkov, videoprezentácií a dokumentov z múzejných fondov. Keďže okrem kultúrnych inštitúcií sú zatvorené aj školy, myslíme preto aj na našich žiakov, študentov, pedagógov a rodičov.

Preto bude každý pondelok zverejnená jedna edukatívnu prezentácia našich múzejníkov z bohatých dejín Kysúc v podobe Kultúrno-vzdelávacieho okienka. Stredy budú patriť historickým dokumentom a víkend vám zamestnanci múzea spestria ochutnávkou krátkych záberov a pohľadov na expozície múzea. Aby ste vedeli, na čo sa môžete tešiť po znovuotvorení brán Vlastivedného múzea v Krásne nad Kysucou ako aj ostatných expozícií Kysuckého múzea v Čadci (Múzeum kysuckej dediny, Historická lesná úvraťová železnica, Kaštieľ Radoľa).

Virtuálne múzeum v Krásne nad Kysucou

Viac informácií nájdete na www.kysuckemuzeum.sk