Oznámenie o spojení územného a stavebného konania č. 8757/2020

Oznámenie o spojení územného a stavebného konania, o začatí spojeného konania a upustenia od ústneho pojednávania a miestneho zisťovania.

Navrhovatelia Jaroslav Šimurda s manželkou Mgr. Kristínou Šimurdovou, obaja trvale bytom Zákysučie 2192, 023 02 Krásno nad Kysucou (ďalej len „stavebníci“) dňa 28.08.2020 podali žiadosť o vydanie územného rozhodnutia a stavebného povolenia na stavbu:
„Garáž a oplotenie“
na pozemkoch registra “C“ parc. č. KN 3567/40, KN 3567/60 v extraviláne k.ú. Krásno nad Kysucou.
Uvedeným dňom bolo začaté spojené územné a stavebné konanie.

Stavba obsahuje:
Cieľom investorov je vybudovať nový objekt garáže pre účely garážovania áut, resp. k skladovaniu drobného náradia a nástrojov. Objekt sa bude nachádzať na pri rodinnom dome investorov na pozemku KNC 3567/40. Novostavba bude mať pôdorysný rozmer 7,0 x 7,0m. Vjazd do garáže bude orientovaný zo severozápadnej strany cez garážové vráta. Objekt sa dispozičné skladá z miestnosti garáže, ďalší vstup z exteriéru je orientovaný zo severovýchodnej strany pozemku investora. Zastrešenie bude riešené pultovou strechou zo sklonom strešnej roviny 8° (14,05%). Pred garážou bude vybudovaná spevnená plocha zo zámkovej betónovej dlažby. Projekt zároveň rieši oplotenie pozemku investora.

Viac informácií v prílohe.

Prílohy na stiahnutie