Rozhodnutie č.j. OÚ-ZA-OOP4-2018/040336/SCH

Okresný úrad Žilina, odbor opravných prostriedkov, referát lesného hospodárstva (ďalej len OÚ) ako príslušný orgán podľa § 59 ods. 2 písm. i) zákona č. 326/2005 Z.z. o lesoch v znení neskorších predpisov ( ďalej len zákon o lesoch ) v súlade s § 46 zákona č. 71/1967 Zb. o správnom konaní v znení neskorších predpisov

určuje
podľa ustanovenia § 39 ods. 3 zákona o lesoch
lesný celok Krásno - západ.

Lesný celok tvoria lesné pozemky nachádzajúce sa v obvode hraníc lesného celku. Súradnice lomových bodov línii tvoriacich obvodové hranice lesného celku sú uvedené v prílohe tohto rozhodnutia.

Lesný celok zasahuje do okresov Čadca, Kysucké Nové Mesto a Žilina a do lesného celku patria alebo zasahujú tieto katastrálne územia: Brodno, Budatinska Lehota, Čadca, Divina, Dlhá nad Kysucou, Dolný Vadičov, Dunajov, Horný Vadičov, Klubina, Kysucké Nové Mesto, Kotrčina Lúčka, Krásno nad Kysucou, Kysucký Lieskovec, Lodno, Lopušné Pažite, Nesluša, Ochodnica, Oškerda, Povina, Prostredný Vadičov, Radoľa, Rudina, Rudinka, Rudinská, Snežnica, Vranie, Zástranie.

Výmera lesných pozemkov podľa stavu CKN so stavov k 10/2018 je 12 000.73 ha.

Vektorový súbor formát .shp obsahujúci lomové body línii a obvodové hranice lesného celku je k dispozícii na Okresnom úrade Žilina, odbore opravných prostriedkov.

Bližšie informácie v prílohe.

Prílohy na stiahnutie