Dorastencov potešili nové športové súpravy

Mladí futbalisti nášho mesta sa uplynulú nedeľu tešili na majstrovský zápas, v ktorom chceli potvrdiť svoje športové umenie so súperom z Oravy. Radosť na zápas bola o to väčšia, že v tento deň dostali nové športové súpravy, ktoré vďaka ich trénerovi Jozefovi Blahutovi im sponzorsky darovala firma Dom farieb. Reklamu od tohto sponzora budú so cťou nosiť na dresoch.

Súpravy im odovzdal primátor mesta Jozef Grapa a ako sa vyjadril kapitán mužstva, tešia sa na ďalší domáci zápas, vzhľadom k tomu, že už máme nové dresy, túto sobotu k nim pribudli aj športové súpravy a ak to bude pokračovať takto ďalej, budú lepšie technicky vybavení.

„Touto cestou chcem poďakovať Jozefovi Blahutovi nielen za trénerskú činnosť, ale aj za aktívnu prácu s družstvom dorastencov a firme Dom farieb, ktorá má zastúpenie i v našom regióne. Avšak najväčším poďakovaním okrem ústneho bolo tu, že tento domáci zápas chalani zvládli a vyhrali 5:1. Dúfam, že sa im bude v športovej kariére ako aj v osobnom živote dariť, lebo šport formuje každú osobnosť k lepšiemu,“ uviedol primátor mesta Jozef Grapa.

Galéria k článku