Výsledky 35. ročníka Krásňanskej desiatky

Prvú novembrovú nedeľu 2018 prebehol v poradí už XXXV. ročník cestného behu Krásňanská desiatka, ktorá na štartovaciu čiaru postavila 184 bežcov. Počasie bolo nad očakávania veľmi príjemné a nič nebránilo skvelému športovému zážitku.

S napätím sme sledovali, či sa konečne tento rok podarí prekonať rekord s časom 0:30:52, žiaľ nepodarilo. Celkovým víťazom v zložení mužov a žien sa stal Ďurec Lukáš s výsledným časom 0:34:20,9, ktorý reprezentoval klub Intersport ZA. Ocenenie “najlepší krásňan“ získal Ján Drahňák s časom 0:39:21,2 a “najstarším krásňancom“ bol Emil Chilý 1:22:24,1.

Zároveň sa konal v poradí už 6. ročník Krásňanskej Mini desiatky, ktorú organizovala Základná škola Krásno nad Kysucou.

Mesto Krásno nad Kysucou ako organizátor behu ďakuje všetkým sponzorom, divákom, fanúšikom, moderátorovi Mgr. Jozefovi Mozolovi ako i samotným bežcom za účasť a už teraz všetkých pozýva na 36. ročník, ktorý sa uskutoční 10. novembra 2019.

Výsledky:

Sponzori: SEVAK a.s., LP exposystém s.r.o., STaS spol. s.r.o., ALU-METAL s.r.o., Mäsiarstvo Pavel Buchta, Gaja Vision s.r.o., AUTOPROFIT s.r.o., ILSTAV PLUS s.r.o., Alltack s.r.o., Legan s.r.o, Anton Šlapka

Média: Kysuce, MY KYSUCKÉ NOVINY, KTV, TES Media, s.r.o.

Prílohy na stiahnutie

Galéria k článku