Pozvánka na Jumping

Milujete jumping alebo ho chcete konečne vyskúšať? V stredu 26.7.2017 o 18:00 na námestí pred Domom kultúry v Krásne nad Kysucou sa uskutoční ZDARMA ukážková hodina, kde si môžete vyskúšať osobné čaro a hlavne účinky jumpingu na profi trampolínach. Tešia sa na Vás inštruktorky Gulia a Tánička.

Chceš SCHUDNÚŤ a pri tom sa ZABÁVAŤ? Chceš lepšiu KONDIČKU a PEKNÚ POSTAVU? Chceš zlepšiť NÁLADU? Vyskúšaj JUMPING!

Prvé cvičenie už v stredu 26.7.2017 o 18:00 V Krásne nad Kysucou.

JUMPING – dynamické cvičenie/skákanie na malých profi trampolínkach určené všetkým vekovým kategóriam, si získava čoraz viac priaznivcov. Atraktívne pohybové vyžitie, v ktorom sa nájdu všetci bez rozdielu výkonnosti, športovo menej zdatní, aj športovci výkonnostní. Pozývame vás na cvičenie, ktoré si zamilujete.

Termín
Streda 26.7.2017 o 18:00 hodina ukažkova zdarma
Miesto: Krásno nad Kysucou vonku na pódiu na námestí pri Mestskom úrade

Prihlásenie, rezervácie a info:
0915 856 466, malikaaksaj@gmail.com, FB malika bellydance

Prečo práve JUMPING?
Je zábavný, posilňuje všetky svalové skupiny a problémové partie, maximálne spaľuje tuky, zlepšuje kondíciu, trávenie, posilňuje hlboký stabilizačný systém – CORE, spomaľuje starnutie, výrazne šetrí kĺby, každý si nastaví vlastné tempo, necvičia sa choreografie, doprovod motivujúcej a podmanivej hudby...

Profesionálni a školení inštruktori chcú vašu spokojnosť, JUMPING vám vyčarí úsmev na tvári, vyplaví hormóny šťastia endorfíny.

Dôležité:
Ľahké športové oblečenie, uterák, voda + tenisky s čistou podrážkou (t.j. doniesť so sebou).