Mikulášsky futbalový turnaj

V sobotu dňa 3. decembra bola telocvičňa v Základnej škole v Krásne nad Kysucou dejiskom netradičného futbalového turnaja. Stretli sa tu všetky mužstvá žiakov, aby zažili Mikulášske dobrodružstvo s bohatým občerstvením. Organizátorom bola TJ Tatran Krásno v spolupráci s Mestským úradom. Zaujímavosťou bolo, že žiacke družstva mali za súperov svojich rodičov a trénerov, s ktorými odohrali niekoľko zápasov. A veru mladí nádejní futbalisti im nič nedarovali, ale poriadne ich vyzvŕtali. Medzi mladých futbalistov zavítal aj primátor mesta Jozef Grapa a predseda TJ Tatran Krásno Ján Zátek, ktorí so záujmom sledovali ich výkony.

Pri príležitosti okrúhlych 70 narodenín ocenili futbalistu nielen Krásna, ale tiež Spišskej Novej Vsi a dlhoročného trénera žiackych mužstiev Tatran Krásno Ľubomíra Murču, ktorému primátor mesta Jozef Grapa a Ján Zátek odovzdali vecnú odmenu.

Turnaj síce nemá víťaza, no ani porazeného. Účelom bolo utužiť kolektív, zašportovať si a príjemne stráviť sobotňajšie popoludnie.

 

 

Autor fotiek: Milan Čimbora

Galéria k článku